Meni Zapri

UGODNI KREDITI

gorenjska banka

CENEJŠI KREDITI ZA ČLANE ZBORNICE - 10.000 € SUBVENCIONIRANA OBRESTNA MERA - brez prenosa TRR-ja.
OOZ je sklenila pogodbo o subvenciji obrestne mere za kratkoročne kredite za obrtnike in podjetnike - člane OOZ Kranj. Na podlagi sredstev, ki jih OOZ Kranj prispeva za znižanje obrestne mere, so oblikovani cenejši krediti, in sicer gre za kratkoročne kredite – 10.000€ za člane zbornice. Ročnost je 1 leto, obrestna mera pa je EURIBOR + 2,5%. Pogoj je, da kreditojemalec ne prekine članstva OOZ Kranj vsaj 2 leti.
Prenos TRR-ja ni pogoj za pridobitev kredita.

Zainteresirani pokličite na 04 2818 310 ali se oglasite na zbornici.

skb

Odločite se za menjavo banke in izkoristite ugodnosti Podjetnega paketa, s katerim lahko prihranite do 36 mesecev brezplačnega vodenja transakcijskega računa.
Če imate novo poslovno priložnost ali potrebujete finančna sredstva za razvoj in širitev poslovanja, potem izkoristite posebno ponudbo dolgoročnih kreditov za financiranje trajnih obratnih sredstev.
Dolgoročni krediti s super obrestno mero in nižjimi stroški odobritve kredita za člane OOZ Kranj: - obrestna mera do 3 let: 6M Euribor + 2,60 % - stroški odobritve kredita: 0,40 % od odobrenega zneska kredita, najmanj 100 EUR. Uresničite vaše poslovne cilje z novimi dolgoročnimi sredstvi. Pridružite se SKB, da skupaj rastemo, se razvijamo in uspevamo.

Kontakt:

Darja Tutta,
Tel.: 04 201 51 68,
E-pošta: [email protected]

Scroll Up