Meni Zapri

SEKCIJE

scissors transparent icon

SEKCIJA TEKSTILCEV

Predsednik: Mladen Golub
UO sekcije sestavljajo predsednik Mladen Golub s podjetja SAGA d.o.o. in člani Sašo Zalokar - ZALOKAR d.o.o., Uroš Zupanc - ZUJA d.o.o., Laura Šagi s.p., pridružila pa se nam je tudi članica OOZ Tržič Mojca Dolinar s podjetja LENY d.o.o. Člani UO se sestajajo večkrat letno. Organizirajo strokovne ekskurzije, izobraževanja in razne seminarje. Ob koncu leta pa organizirajo tudi družabno srečanje.

electricity power icon transparent

ELEKTRO SEKCIJA

Predsednik: Gregor Mrgole
UO sekcije sestavljajo predsednik Gregor Mrgole s podjetja ELMES d.o.o., Janez Bidovec - ELBI d.o.o., Branko Korošec - ELEKTRO KOROŠEC d.o.o., Franc Gašperlin s.p. in Tomaž Logar - VIGRED d.o.o. Sekcija organizira razna strokovna izobraževanja, strokovne ekskurzije, sodeluje s Tehničnim šolskim centrom Kranj pri promociji poklica elektrikar - energetik in podaja predloge pri spremembah zakonodaje.

tool icon transparent

AVTOSERVISNO-REMONTNA SEKCIJA

Predsednik: Janez Kadivec
Naloge: obravnavanje kriterijev in normativov ter cenovne politike, sodelovanje z zavarovalnicami pri reševanju problemov iz naslova avtomobilskih zavarovanj, ogledi različnih proizvodenj avtomobilov v tujini, ogled strokovnega sejma.

caculator transparent icon free

RAČUNOVODSKA SEKCIJA

Predsednica: Lidija Radaković
Sekcija v sodelovanju z OOZ Kranj organizira vsak mesec dogodek RAČUNOVODSKI ZAJTRK, na katerega povabi strokovnjake z različnih področij. Teme so vedno aktualne.

waiter transparent icon

SEKCIJA GOSTINCEV

Predsednik: Anton Magdič
Vsako leto se udeležimo gostinsko turističnega zbora, ogledamo sejem GAST v Celovcu, organiziramo strokovne ekskurzije, pripravljamo strokovne seminarje.

truck icon transparent

SEKCIJA AVTOPREVOZNIKOV

Predsednik: Aleksander Bizjak
Problemi prevoznikov so stalni, mednarodni, zato se jih v večini rešuje preko OZS. Preko OOZ Kranj imajo člani sekcije 33% popust pri opravljanju usposabljanj za "kodo 95".

handmade icon transparent

SEKCIJA DOMAČE IN UMETNOSTNE OBRTI

Predsednica: Nataša Fleišer
Sekcija se sestaja po potrebi. Poglavitna naloga je promocija rokodelskih izdelkov na različnih lokacijah in ob različnih dogodkih.

hairdresser transparent icon

SEKCIJA FRIZERJEV

Predsednica: Darinka Cekič Ovijač
Naloge: izvajanje aktivnosti za preprečevanje dela na črno in šušmarstva, spremljanje in oblikovanje cenovne politike v svoji dejavnosti, ogled strokovnega sejma in udeležba na strokovnih seminarjih in tekmovanjih. Težave nastajajo z izobraževanjem kadra. Ves čas potekajo pogovori s Srednjo frizersko šolo Kranj.

food transparent icon

SEKCIJA ŽIVILCEV

Predsednik: Marko Zorman
Člani sekcije se vsa leta trudimo zmanjšati število šušmarjev, imajo pa težave tudi z neplačili in pridobivanjem dobrih kadrov. Ves čas spremljamo zakonodajo na tem področju.

woodblock floor transparent icon

SEKCIJA MIZARJEV IN PARKETARJEV

Predsednik: Alojz Gašperlin
Člani sekcije organizirajo strokovne seminarje in se udeležujejo raznih dogodkov in sejmov.

PODSEKCIJA: POLAGALCI PODOV, Predstavnik: Andrej Finžgar
Izvoliti je potrebno novega predsednika, saj ima sekcija oz. dejavnost kar nekaj perečih problemov (garancije, izobraževanje, zavarovanja, sodno izvedenstvo..

working transparent icon

SEKCIJA TESARJEV, IZOLATERJEV, KROVCEV in KLEPARJEV

Predsednik: Emil Jerkovič
Večji problem, ki ga ima sekcija, je delo na črno. Ukvarjati se morajo tudi z neplačili velikih podjetij (le-ta pa zahtevajo garancijo plačila računa). Razmišljajo o udeležbi na sejmu DOM v Ljubljani. Vsako leto organizirajo slovensko veleslalomsko tekmo na Krvavcu za člane sekcije, njihove družine in zaposlene.

transparent icon

SEKCIJA STEKLARJEV

Predsednik: Branko Pestar
Člani sekcije se dobivajo po potrebi. Prizadevajo si za ureditev standardov, usklajujejo cenik in se udeležujejo strokovnih ekskurzij ter sejmov v organizaciji OZS.

pluming transparent icon

SEKCIJA INSTALATERJEV-ENERGETIKOV

Predsednik: Bojan Belehar
Sekcija podaja pripombe na zakonodajo.

painting transparent icon

SEKCIJA SLIKOPLESKARJEV

Predstavnik: Aleksander Gorečan
Sekcija je v ustanavljanju.

Scroll Up