Meni Zapri

Poslovno srečanje podjetnikov štirih dežel

aktualna novica_oozkranj

Vzporedni dogodek: Poslovno srečanje podjetnikov 4. držav

Poslovno srečanje

Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Kranj smo 18. oktobra 2019 kot vodilni partner v okviru evropskega projekta Connect SME PLUSCooperation Programme Interreg V-A Slovenia Austria organizirali »Poslovno srečanje podjetnikov štirih držav«, in sicer iz Slovenije, Avstrije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Poslovni dogodek je potekal kot vzporedni dogodek kulturnemu srečanju pobratenih mest. Iz MOK – Mestna občina Kranj, se je dogodka udeležil častni gost mag. Marko Čehovin, prisotni pa so bili tudi predstavnik Mestne občine Banja Luka in Novi Sad ter Ministrstva za zunanje zadeve Republike Srbije. Na dogodku se nam je pridružili tudi predstavnik Slovenskega poslovnega kluba Kosovo – Bajram Fusha.

Rdeča nit dogodka so bila B2B srečanja, namenjena širjenju čezmejnega poslovanja malih in srednje velikih podjetji, s predstavniki povabljenih pobratenih mest, slovenskimi in avstrijskimi MSP-ji.

Po končanem uradnem delu smo si v podjetju Elan, d.o.o., v Begunjah na Gorenjskem ogledali proizvodnjo linijo, zimski program in muzej. Nato je sledil še ogled hotela Toplice na Bledu, kjer smo imeli odlično kosilo.

Scroll Up