Meni Zapri

SLOVENSKI PARTNERJI


GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA:
– podjetniško in poslovno svetovanje

KONTAKT:
ANTECH, d.o.o.
Anton Frlic
Virmaše 78
SI-4220 Škofja Loka
Tel.: 04/ 51-52-840

verteks

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA:
– čiščenje kanalizacij, črpanje greznic,
– varnost in zdravje pri delu ter požarna varnost.

KONTAKT:
VERTEKS TG, d.o.o.
Cesta na Ostrožno 99
SI-3000 Celje
GSM (Tomaž Zupanc): 051-283-330
Tel.: 080 16 20
E-pošta: [email protected]

bilban kranj
Prepričani smo, da smo bili v Sloveniji pionir na področju najema naprav. V petindvajsetih letih smo različnim strankam dali v najem ali vzdrževali preko 1.500 naprav, predvsem fotokopirnih.

Že od same ustanovitve smo partner korporacije Canon. Opremo Canon upravljamo ter vzdržujemo v nekaj večjih slovenskih podjetjih. Smo tudi Canon partner, specializiran za dokumentne procese v podjetjih. Zaradi želja iz trga, visoke kakovosti in ugodnih cen, predvsem pa zaradi njihovih naprav z novo tehnologijo voščenih barv, ki je izredno konkurenčna na barvnem tisku, smo konec leta 2010 podpisali še pogodbo s korporacijo Xerox.

KONTAKT:
Bilban, strokovne rešitve, d.o.o.
Poslovna cona A 10
SI-4208 Šenčur
Tel.:  04/ 281-50-00
E-pošta: [email protected]

matematika in zgodba

Izhajamo iz vaših potreb. Vi potrebujete tako zgodbo kot matematiko, če želite na razpisih uspeti. Mi smo oboje, matematika in zgodba. Smo verjetno vse, kar projekt potrebuje. Že z imenom in sloganom se torej popolnoma ujemamo z vami in vašim delom.

Najrajši delamo z ljudmi, ki so prijazni, in s projekti, ki so odprti za prijateljstva. Takrat se lahko usedemo ter ob kavi poiščemo želje, postavimo cilje in oddamo prijavo projekta na primerne razpise. Matematika in zgodba želi sodelovati z “zanimivimi podjetniškimi, kreativnimi in družbenimi projekti” in to smo zapisali tudi v poslovni načrt. Če imate tak projekt, vas bomo najlažje peljali na kavo tako, da nas pokličete ali nam pošljete e-mail. Zagotovo se bomo povezali tudi, če se nam ne oglasite. Le malo dlje bo trajalo, da vas najdemo.

S svojim delovanjem želimo prispevati k razvoju družbe in okolja. Za javne in zasebne organizacije s področij kulture, izobraževanja, sociale, mladine pridobivamo nepovratna sredstva na razpisih. Zanimajo nas tudi ekološka in tehnološka prizadevanja k boljšemu svetu. Prebiramo literaturo za start-upe in mikro podjetja, za mala in srednja podjetja pa lahko najdemo največ razpisov.

Kdor lahko te tri sklope združi v inovativen projekt, ima naše storitve zastonj. Za vedno. Tako močno verjamemo. In če komu verjamemo še močneje, prispevamo zraven. Več o tem po letu 2015. Res, tudi Matematika in zgodba ima svojo zgodbo.

Do sedaj (trk na les) nam ni bilo treba velikokrat sodelovati z zlovoljnimi, slabo namenskimi in zaprto-nezaupljivimi ljudmi. Radi bi sodelovali z vami, radi pa bi tudi ohranili število takih strank na konstanti. Če se razumemo, smo za skupaj!

KONTAKT: 
Matematika in zgodba, projektno svetovanje, d.o.o.
Ulica Tuga Vidmarja 2
SI-4000 Kranj
Tel.: 040 522 407
E-pošta: [email protected]

Mag. Milan Srna, univ. dipl. inž. str.

Kot sodni izvedenec sem na listi sodnih izvedencev pri Ministrstvu za pravosodje in izdelujem izvedeniška mnenja s področja varnosti pri delu, kot TAIEX izvedenec delujem v okviru evropskih projektov tehnične pomoči državam pri usklajevanju EU zakonodaje in njihove implementacije, sem predsednik Gospodarske zbornice varnosti pri delu, sem predavatelj s področja direktiv EU o tehnični harmonizaciji in področja varnosti in zdravja pri delu, nudim pomoč pri izdelavi “Tehnične mape” (ocene tveganja in izjave o skladnosti za stroje in opremo – pridobitev CE oznake).

KONTAKT: 
Predsednik GZ VPD: Mag. Milan Srna, univ.dipl.inž.str. 
Tel.: 041 742 702 
E-pošta: [email protected]

Računovodsko izobraževalno središče – Urška Trobej, s.p.

Urška Trobej, s.p., univ. dipl. ekon. vodi podjetje, ki se ukvarja z inovativnim vodenjem računovodstva in izobraževanji s področja računovodstva:

– računovodski seminarji in delavnice Workshops; so praktično naravnani, kar pomeni, da se lahko znanje takoj uporabi v praksi,
– »Learning by doing« po izvedbi teoretičnega dela seminarja oz. delavnice, sledi vpeljava znanj konkretno v računovodstvo podjetja,
– pomoč pri vzpostavitvi sistema računovodenja,
– FIT svetovanje (fleksibilni individualni trening), svetovanje po meri,
– celotno vodenje računovodstva,
– individualne inštrukcije in izobraževanja s področja računovodstva.

KONTAKT: 
Računovodsko izobraževalno središče – Urška Trobej, s.p.
Hraše 33 J 
SI-1216 Smlednik 
E-pošta: [email protected]

sipos

Novi trgi, novi proizvodi in nova tveganja so naš izziv. Moderen, kvaliteten in optimalen zavarovalni program za vaše premoženje in premoženjske interese je naš moto. Svetujemo vam nove, moderne, kvalitetne in optimalne zavarovalne programe. Nudimo popolno podporo pri uveljavljanju zavarovalnin in odškodnin.

SiPOS posredovanje zavarovanj d.o.o. je neodvisna zavarovalno posredniška družba. SiPOS team je profesionalen, mednarodno izkušen in predan stranki. Posamezni člani naše ekipe imamo več kot 25 let zavarovalniških izkušenj.

KONTAKT:
SiPOS, posredovanje zavarovanj, d.o.o.
Sveti Duh 264
SI-4220 Škofja Loka
Tel.: 04/ 51-39-049
E-pošta: [email protected]

Scroll Up