Meni Zapri

OSTALI PARTNERJI

slovenska gozpodarska zveza logo

Slovenska gospodarska zveza je nadstrankarska krovna gospodarska organizacija koroških Slovencev. Ustanovili so jo leta 1988 gospodarstveniki in člani prostih poklicev iz vrst slovenske narodne skupnosti na Koroškem. Namen našega združenja je: 
• združevanje slovenskih gospodarstvenikov in gospodarskih strokovnjakov
• podpiranje gospodarstva na Južnem Koroškem
• svetovanje pri podporah EU
• pospeševanje podjetništva
• pospeševanje skupnega Alpsko-Jadranskega gospodarskega prostora
• informiranje članov o gospodarskih in davčnih zadevah
• consulting pri čezmejnih gospodarskih dejavnostih med Avstrijo in Slovenijo. 

KONTAKT: 

SGZ Spengergasse 8A-9020 
Klagenfurt/Celovec
Tel.: +43 (0)463 508 802
Faks: +43 (0)463 508 802 4
E-pošta: [email protected]

ddr jaklitsch in mag picej

ČEZMEJNO POSLOVANJE:
Naša jezikovna znanja v povezavi z našim davčnopravnim ter davčnim znanjem nam omogočajo, da lahko nudimo naše storitve v celotnem Alpe jadranskem območju.

DAVČNO SVETOVANJE:
Kot davčna pisarna svojim strankam stojimo ob strani in jim s profesionalnostjo svetujemo. Ekonomske ter davčne servisne storitve so naša glavna stroka. Razen tega skupno s svojimi strankami razvijamo učinkovite rešitve za kompleksne in interdisciplinarne naloge. 

PODJETNIŠKO SVETOVANJE:
Svojim strankam svetujemo in jih podpiramo od prve ideje do uspešnega nastopa na trgu. 

KONTAKT: 

Alpen Adria Steuerberatung DDr. Jaklitsch & Mag. Picej Steuerberatungs GmbH 
Pischeldorferstr. 107
A-9020 Klagenfurt
Tel.: +43 463 56 196
Tel.: +43 463 56196-20 
E-mail: [email protected]

miran breznik

Miran Breznik je certificiran izvozni svetovalec pri INCITE, akademiji za kakovost pri panožnem združenju podjetniških svetovalcev in IT (UBIT) Gospodarske zbornice Avstrije in dolgoleten svetovalec ABA (Austrian Business Agency), zvezni agenciji Republike Avstrije, ki nudi pomoč tujim investitorjem pri ustanavljanju podjetja v Avstriji. Želite povečati vaš prodajni trg in ponuditi vaše izdelke in storitve v Avstriji in Nemčiji?

Želite pridobiti nove stranke v Avstriji oz. Nemčiji in potrebujete ustreznega prodajnega partnerja? Ali vas zanima ustanovitev podjetja oz. podružnice v Avstriji? Pomagamo vam pri startu v Avstrijo in Nemčijo in vas podpiramo pri vstopu in prodoru na nove trge s strokovnim nasvetom in konkretno pomočjo. Kako? Kompetentno, odgovorno in z dolgoletnimi tržnimi izkušnjami pri več kot 150 mednarodnih projektih. 

KONTAKT: 

Mag. Miran Breznik
Tel.: +43 463 5000 26 
E-pošta: [email protected]

grilc odvetnik

Partnerji odvetniške družbe Grilc Vouk Škof, ki jo je ustanovil dr. Matevž Grilc leta 1979, so strokovnjaki na področju gospodarskih in političnih razmer v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in v Črni gori. Od začetka 80. let prejšnjega stoletja je odvetniška družba Grilc Vouk Škof spremljala številne družbe iz bivše Jugoslavije pri poslovanju v Avstriji. Odkar so Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Srbija samostojne države, odvetniška družba Grilc Vouk Škof pomaga tudi avstrijskim in nemškim družbam pri gospodarskem delovanju v omenjenih državah. Odvetniška družba Grilc Vouk Škof je bila družbenik prve družbe z omejeno odgovornostjo s tujo udeležbo, ki je bila ustanovljena v bivši Jugoslaviji po letu 1945. Odvetniška družba Grilc Vouk Škof je ustanovitveni član združenja evropskih odvetnikov, s posebnim znanjem pravnih ureditev Srednje in jugovzhodne Evrope, SLG Slavia Law Group. 

KONTAKT: 

SLOVENIJA 
Komenskega ulica 12, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)129 270 68
E-pošta: [email protected] 

AVSTRIJA / ÖSTERREICH 
A-9020 Klagenfurt/Celovec Karfreitstraße 14/III
Tel.: +43 (0)463 542 67
Faks: +43 (0)463 542 67 77
E-mail: [email protected]

Scroll Up