Meni Zapri

Obrtni sejem Komenda

Jesenski obrtni sejem -
Komenda.

aktualna novica_oozkranj

Letošnjo jesen vam nudimo možnost sodelovanja na jesenskem obrtno-prodajnem sejmu v Komendi. Zaradi velikega povpraševanja ostalih razstavljavcev smo Gorenjske OOZ (Kamnik, Radovljica, Kranj, Tržič in Jesenice)  izkoristile možnost in si izborile razstavni prostor v šotoru, v velikosti 80 m². Posamezni prostor pod šotorom na asfaltni podlagi za posameznega razstavljavca bo v izmeri 5 m². Sejem bo potekal od 4. 10 do 6. 10. 2019.

Cena razstavnega prostora znaša 25 € z DDV/m² in vključuje:

– najem razstavnega prostora,
– prijavnino z vpisom na seznam razstavljavcev,
– električni (220 V – 1,5W, 10A) in vodovodni priključek,
– zagotovljen parkirni prostor.

Članom OOZ Kranj bomo subvencionirali 25% osnovnega stroška najema.

V kolikor bi kot razstavljavec želeli stojnico (24,40 € z DDV), rezerviran oštevilčen parkirni prostor (30,50 € z DDV), objavo logotipa v katalogu in na spletni strani (24,40 € z DDV), se to štejejo kot dodatni stroški posameznega razstavljavca.

Vsak razstavljavec, ki bi na sejmu prodajal, si mora sam pridobiti prodajno soglasje, za katero upravna taksa znaša dodatnih 22,60 €.

V kolikor želite sodelovati na letošnjem jesenskem sejmu v Komendi nam to sporočite najkasneje do 20. 7. 2019, na e-naslov: [email protected] Število prijav je omejeno.

O pogojih sodelovanja na sejmu in izgledu sejmišča, si lahko prenesete in pogledate spodnji PRILOGI. (Vir: https://www.sejemkomenda.si/)

Vljudno vabljeni.
– OOZ Kranj

Scroll Up