Meni Zapri

Izvozni pogovor / Export talk - 17.6.2019

Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Kranj (OOZ Kranj) smo včeraj, 17. 6. 2019, v okviru evropskega projekta Connect SME Plus izvedli že drugi izvozni pogovor, na katerem smo se pogovarjali o izvoznih izzivih MSP-jev, pri čemer so nam s svojimi bogatimi izkušnjami na področju mednarodnega poslovanja pomagali svetovalci pri agencijah ABA Avstrija ter BABEG, svojo poslovno pot in številne izkušnje pa je z nami delil tudi g. Drago Lemut iz podjetja Le-Tehnika d.o.o., ki je udeležence pogovora ob koncu popeljal tudi na ogled samega podjetja.

Podjetniški krožek skupaj z otroki OŠ Matije Čopa - 11.6.2019

S podjetniškega krožka z OŠ Matije Čopa (7. razred) in učiteljicama iz Gimnazije Franceta Prešerna. Na ogledu po mestnem jedru Kranj sta se mladim predstavila in delila svojo podjetniško zgodbo g. Branko Djoković – Trgovina Krajček in g. Igor Šaršanski – Kralj Nudeljcev.

Podjetniški dan so zaznamovale tudi vaje za ustavarjalnost, oblikovanje podjetniških idej in predstavitve le-teh.

Connect SME Plus - IZVOZNI ZAJTRK (15. 1. 2019)

V okviru projekta Connect SME Plus programa Interreg Slovenija – Avstrija 2014-2020 smo izvedli t.i. IZVOZNI ZAJTRK. Pogovarjali smo se o izvoznih izzivih MSP-jev, pri tem pa sta nam s svojimi bogatimi izkušnjami na področju mednarodnega poslovanja pomagala strokovnjak za poslovanje in odpiranje trgov v Avstriji, mag. Miran Breznik ter direktor zimske divizije podjetja Elan, g. Leon Korošec.

Novoletno srečanje s poslovnimi partnerji (17. 1. 2019)

Leto 2018 je bilo za našo obrtno-podjetniško zbornico zelo pestro, zabavno in poslovno uspešno. Zato smo organizirali  novoletno srečanje s poslovnimi partnerji. Prevladovalo je dobro vzdušje, manjkalo pa ni tudi odlične družbe. Na dogodku smo imel čast poslušati tudi predstavitev dekana FOV Kranj, dr. Iztok Podbregarja o lobiranju.

 

Scroll Up